De gamla är inte fria och de unga får ingen framtid

Rubriklåt: Svarta duvor och vissna liljor med kartellen och timbuktu, en svinhärlig hiphoplåt som har hörts idag. Hiphop är så weird, för antingen är den helt tom och skrytig eller såhär, supermegapolitisk. So weird.
 
Hej och hallå från Husby! Här sitter jag och kollar på todd in the shadows. Stella gör sig redo för att sova men jag ville blåga först bestämde jag. Och idag har också varit en sån där bra dag! Jag vaknade i ottan när Onna gick upp och då åt vi toast (alltså sån grillad) och lyssnade på musik och hon jobbade. Jag somnade igen och hade som vanligt bästa jävla sovet, och när jag vaknat till liv och sjungit lite ringde Kiti och mådde lite bättre än innan så jag gick in dit. Vi hade inte så mycket tid, men vi hann lyssna på hiphop och dricka äckliga drycker (hon monster och jag pepsi max) och ha det allmänt nice. Vi skrev sick bars som vi ofta gör och sen följde hon mig till tunnelbanan, hejdå blindhuset.
 
Jag mötte Stella i stan och vi gick till mica, där hon har sin kuratorperson. Vi pratade med henne om olika bra saker och hon gav bra tips, och sen åt jag mat på mc donalds vilket var bra för jag dog hungerdöden. Vi åkte hem och såg en massa söta barn och ungdomar på vägen, till exempel en unge på en snöhög som ropade "gimme all your money!" och ett gäng där en av dem ropade "han svor på sin mamma, det ska man fan inte göra!" a mood ändå. Väl hemma sov jag igen, för jag sover tydligen jämt, och nu på kvällen har vi toddat och jag har lagt upp en podd och ja allt är lugnt och bra bara. Och snart ska vi sova, så...ska vi gissa att jag inte somnar alls inatt? Vi får väl se.Det är är Emmas sömndagbok, godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0