Ingen gillar Jonny för han ljuger, han ljuger så han tror på det själv

Rubriklåt: Balladen om ljugar-Jonny med Wilmer X, som vi sjöng med stor glädje igår och som Lilla äntligen fick höra efter att bara ha hört mig bräka den
 
Hej och hallå! Jag lyssnar på gilmore guys och samlar kraft inför att åka iväg, vilket jag ska göra om en halvtimme. Så det är redan dags att börja samla kraft lol. Men jag hinner såklart blogga om igår, och då var det musiknörderi-kväll med Robert och Lilla! Vi lyssnade på olika gitarrer och annat sånt, jag var sämst på att komma ihåg vilka låtarna var och sen blev det mat under mycket krångel. Jag testade mina nya lådor till ugnen (de är jättecoola!), Lilla stod och höll en klaffstol orimligt länge (hon höll så att säga klaffen) och jag berättade en förvirrande saga.
 
Sen blev det metal-skola! Robert hade gjort en lista med metal i olika kategorier som vi lyssnade på. Lilla var utmattad av olika genrer, en härlig swing-låt gjorde oss överlyckliga, jag försökte att inte vara helt clueless, vi åt en jävla delikat chokladmousse och Lilla jämförde låtar med maträtter (black metal är potatismos) och listade ut lukterna i låtarna. Livet fucking rulade måste jag säga och när metalanadet var klart bara pratade vi allmänt, och när robert gått fortsatte vi med det, fast kanske lite deppigare då. Så kan det gå. Sen sov vi och idag har vi lyssnat på vad blir det för mord och varit bebbiga, sen har jag städat med mamma och nu är jag här. Jag har lyssnat på poddar och läst fanfiction (det senare är det ju inte jag som gör men ändån), och snart ska jag gå som sagt. Livet hörni, det bara pågår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0