We are stardust, we are golden

Rubriklåt: Woodstock med good harvest, original av Joni Mitchell, som vi hörde imorse och när jag listade möjliga rubriklåtar för Onna valde hon denna.
 
Hej och hallå! Jag är åter i onnas soffa, eller snarare har jag knappt lämnat den. Men vi har haft det gosigt! Imorse vaknade jag alldeles för tidigt och fick inte ens somna till knattret, för Onna skulle göra annat jobb och sen åka skidor med sin mor. Under skidandet kunde jag sova och sen kom min tjeja hit! Hon hade varit på en läskig grej så jag tyckte att hon skulle komma hit och vila. So she did. Så vi tog över Onnas säng och kramades och sov / halvsov, så då fick jag sova till knattret woop! Vi satte igång boklistan och Stella förstod ingenting, för jag hade inte förklarat konseptet "shuffla talböcker" för henne. "varför är det olika inläsare?" det kan man fan fråga sig.
 
Stella åkte och jag och Onna lyssnade på fler bokar och hade roligt. Jag fick höra en Astrid Lindgren-story jag inte hade hört, i alla fall en bit av den, och den var genial! Fucking Astrid alltså, she rules. Vi åt fiskpinnar med pommes (hade glömt hur mycket jag älskar fiskpinnar) och pratade om saker man inte ska säga när man hånglar och att jag aldrig skulle våga överraska Onna med goda saker för hon är så picky, men det tycker inte hon att hon är. Och nu ligger jag här och ska sova tror jag. Sovdagar hos Onna är det bästa ever.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0