But she got through to me and I'll never see her again

Rubriklåt: Shameika med Fiona Apple, som vi lyssnade på idag och som lowkey funkar med dagen faktiskt
 
Hallå från natt-Emma! Stella söt-snarkar och det är bra för hon ska vakna tidigt. Det ska inte jag. Tur det. Så jag äter chips istället (sjukt att hon inte vaknar av chipsätning tbh) och ska blåga om till exempel igår fast vafan hände ens då? Vi handlade och sen typ åt vi chips och tittade på Felix tror jag. Och sov, till och med jag somnade innan midnatt tror jag!
 
Idag har Stella skolat massor. Så jag sov och ibland väckte hon mig med gos. Fast det blev jätteförvirrande för jag drömde att hon kom tillbaka flera gånger när hon inte gjorde det. Jag drömde också om nån ung tjej som sjöng "independent women" och jag tyckte att hon inte kunde ha köpt allt hon sa för hon hade inte ens flyttat hemifrån än (hur fan jag visste detta vet ingen). Som tur var vaknade jag på riktigt till slut och vi köpte lunch från kryddan woooop. Det var: gott, men de har börjat med nån ny varm vitlökssås till nuggetarna? What the fuck. Sen fortsatte hon skola och jag lyssnade på cirkelskiva (en bra sådan woop!) och pratade med Tilda på messenger! What! Är så glad över dettaaaa <3 att få catcha up med någon man kände för så länge sen är helt sjukt. Måste också be om ursäkt, för enligt henne skriver jag för lite fakta om Stella i bloggen. Det var dåligt av mig faktiskt!
 
Sen var Stella klar och vi tog en lyssna på musik-nap (bästa grejen) och på kvällen tittade vi på Todd in the shadows, åt chokladpudding och pratade en massa om lesbiska fandoms för heteros (mest Taylor Swift) och hur de ofta inte funkar, att gen z är coola och försa gången Stella var här. Så gosligt <3 och ja nu sover hon som en bäb och jag ska också sova som en bäb mycket snart har jag tänkt. Är ändå hype på det. Ses imorgon säkert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0