De som skulle vara fredssymboler skiter på perrongen och jag förstår, jag skulle själv gjort samma sak om jag kunde flyga härifrån

Rubriklåt: Rusningstrafik med Lars Winnerbäck, för...vi pratade om den skivan igår åtminstone. It kind of sort of works.
 
Hej från mig! Jag sitter precis som sist och äter sombreros och dricker cola zero i väntan på att åka iväg. Standard. Eller nä inte riktigt men själva setupen är standard. Och igår åkte jag ju till Osby! Sååå lääänge seeeen! Jag åkte dit i en enorm bil och det blev något awkward, för när han frågade när jag skulle åka hem (de gör ofta så) och jag svarade sa han "min kollega har bokat din resa nu så han hämtar dig". Svinkonstigt verkligen. Men jag kom fram och vi halkade fram till hotellet för att äta. Det var bara vi där, nästan iaf, men vi åt god mat och fick märklig service. Servitören frågade Robert hur han hanterade att vara gift...för han hade blivit sambo och behövde råd. Robert gav inga. Men vi pratade och skämtade och var konstiga och åt efterrätt och hade oss, och sen halkade vi hem igen. Det var en struggle.
 
När vi kom hem såg vi på spåret och jag bara såg de andra kunna saker. Jag var helt i chock och kunde inget (jo men inget de andra inte kunde). Och sen spelade vi in en podd! Som blev jättebra tror jag! Förutom den jättekonstiga hanteringen av snacks...blänger på Robert nu. OBS skojar. Sen drack jag och Anna rom & cola (som hon fick i presang av mig, är mycket nöjd) och lyssnade på musik och babblade. Det var en mysig tid <3 jag och Robet pratade om musik för mycket, men lyssnade ändå på Annoushka (fast hon inte trodde det) och livet var allmänt bra. Jag har inte så mycket att blogga om, märker jag?
 
Men idag var det såklart frukost och sen fixade Robert en massa med min dator. (Jag: Han går in i inställningar överallt! Annoushka: Neeeej!) Så nu gör den en massa andra saker än vad den gjorde innan, basically. Och nu är jag hemma och har vilat och spenderat tid med min nya fina data så vi är homies nu. Måste säga att jag gillar att skriva på det här tangentbordet quite a lot. Det ville ni veta. Så, vi ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0