Det borde va ren nostalgi, borde vara som kärlek, men det blev aldrig så för oss

ubriklåt: Hela Gråbo e sån ångest med steget, som jag nynnade på hela dagen igår
Tilda: Flåt! Har antagit att alla mina läsare hatar när jag ordar om gilmore girls pga ingen har sett den, men ska nu cater to my gg crowd of one! Vi såg 513 wedding bell blues, när Christopher kukar ur och Emily och Richard om-gifter sig. Sjukaste goddamn avsnittet
 
Hej från lunchen! Jag börjar snart igen men just nu tittar jag på reddit youtube och äter city gross-chokladbollar. rekommenderar dem för de är bäst. Men ja, jag går i skolan för närvarande. Igår pratade vi jättemycket om dikter och det var ganska kul. Vi läste en dikt som jag hade läst på författarskolan, dikten som jag började storgråta efter att ha läst om ni minns detta depressionsvrak. (är det nu jag borde berätta vilken dikt? Well jag kommer inte ihåg så Imma not do that.) Det var en upplevelse, men jag insåg att jag mår bättre nu så woop. På eftermiddagen hade jag respons-grejs vilket resulterade i att jag fick prata mycket med valpen (bra namn för lärare: nä) och annat kul som hände. Men jag var helt slut, så jag var i princip helt okontaktbar resten av dagen.
 
Idag har vi lärt oss en massa om handledning! Vi pratade om arvodering och sånt fancy och genomgången var så bra och pedagogisk och eh ja jag gillade den. Lol. Och här sitter jag nu och börjar om några minuter. Undrar om vi ens har fått en länk till eftermiddagen? Sjukt oklart. Men det ska jag kolla nu hursomhelst, så vi ses imorgon ungdomar!

Kommentarer
Postat av: Tilda

Hahah bra tack! Ja mkt dramatiskt avsnitt. På alla fronter!!!

2021-01-29 @ 15:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0