Det finns ingen hejd på en kvinna som mig

Rubriklåt: Ingen hejd med joy, för det är en skrytig låt och jag är fett cool...det är dessutom en sjukt konstig låt och jag är väldigt konstig för närvarande
 
Hej hej från sömnlös i Lund! Jag sparkar sönder resterna av ett dygn för vafan är ett dygn. Men snart tänker jag sova och faktiskt sova hela natten fy fan vad jag är hype! Och jag ska berätta om igår, för då jävlar skulle jag ju prata bok! Exakt vad det är nämner jag inte nu, för att undvika googlingar i förtid (det är en grej lol), men jag var i Malmö och hade panelsamtal med andra författare som debuterade förra året. Det var så sjukt kul! Vi pratade om det litterära jaget (mer kul än vad det låter) och jag klickade riktigt bra med en annan av författarna. Så vi superbondade och efter samtalen drack vi lite (gratis!) öl / vin och pratade om Landskrona (nu vet jag att man kan äta god äggakaga där och att de har en fotofestival) och våra relationer till våra förläggare. Sååå kuuul att få träffa andra med liknande (och helt andra) erfarenheter! Också kul att en av dem som höll i det är en person jag och framför allt Lilla har hört mycket i radio. Kul flex att ha träffat henne.
 
Jag åkte hem från detta och blev så hype att jag faktiskt läste boken som hon jag klickade med hade skrivit. Hela boken, läste jag, woops. Jag hann också prata med Kiti om vilka sorters trekanter vi tycker är rimliga och vad som är talang och övning när man kan nåt. Och så läste jag och läste och så blev det jättesent! Men det gör inget tänkte jag, för jag hinner sova ett gäng timmar. ...woops nä det blev inget sånt. Så jag såg alla vakna och efter några timmar stapplade jag till stan och träffade Alex (hen måste alltid träffa mig på mina sömnlösa nätter...eller alltså dagarna efter...). Vi fikade och pratade om idioter som vanligt, och sen åkte jag hem...eller försökte. Jag gick av bussen och gick rakt åt fel håll. Men det fattade inte jag, alltså inte på lååång tid. Jag pratade med mamma och försökte reda ut var jag var och till slut sa jag "gatan är fortfarande till höger om mig". "det ska den inte vara", sa hon. Och nej, det ska den ju verkligen inte. Så jag försökte gå hem igen, men jag hade villat bort mig, så mormor fick till slut köra hit och hitta mig. Herrejävlagud, snälla Emma gå inte ut när du inte har sovit du är en aktiv fara för dig själv och andra. Seriöst jag gick i slow motion och höll på att ramla hela tiden jag är ej bra på life!
 
Jag föll till slut ner i min säng och fick ta en underbar nap med gilmore guys, och sen åkte jag och pappa och handlade. Vi åt mat på mc donalds (pappa har en tendens att föreslå detta och sen klaga på hur det inte är så gott...det är det bästa alternativet nära affären men ändå upprörande) och sen handlade vi jättelite saker tyckte vi själva. Lame. Och nu sitter jag här och har pratat med min tjeja om till exempel hur sexiga donuts är, lyssnat på flashback forever och ätit choklad. Och nu jävlar i gatjäveln ska jag soooova! Hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0