The first things that she took from me were selfishness and sleep

Rubriklåt: The mother med Brandi Carlile, från veckans cirkelskiva och dessutom lyssnade jag på den låten idag i min countrylista woop
 
Hej och hallå! Här sitter jag och lyssnar på gilmore guys och dricker cola och har det bra. Jossan stör mig i allmänhet, men det är okej för inatt dörmde jag att hon var helt förstörd för att hon var ensam så mycket. Sorgligt ju! Men drömmen betyder ju att jag sov, and so I did! Massor! Men till slut vaknade jag och åkte him för jobb. Jag läste en massa blaj (viktiga texter blabla) och skrev en jättedålig text, men jag lyssnade på country så livet var ändå helt okej. Vi åt semmelbullar utan semla (det var weird) och på kvällen åt vi lasagne och tittade på vad som en gång kallades mushmushmush. Men! De har fucking tagit bort introlåten! Alltså jag är så arg! Men också kär i min tjej för hon skrev upprört till mig när hon såg det. <3 så ja, vi såg mästerkocken I guess och jag var nervös för min program-tjej men hon åkte inte ut thank god. Jag blir engagerad i det här programmet fuck all yall. Vi såg också ett avsnitt av helt lyriskt, som var långrandigt men helt okej, och ett dramatiskt gilmore girls-avsnitt. Men nu är jag hemma och ska snart sova, för imorgon ska jag gå i skolan! Som en stor tjeja...som Harry! Lol, ni fattar inte det där. Men vissa fattar. Okej godnatt hejdå.

Kommentarer
Postat av: Tilda

Vänligen informera om vilka gilmore girls-avsnitt du ser. Inte ok att bara skriva "ett dramatiskt avsnitt" och leave it at that. Oerhört upprörd. (haha) (nej men ärligt blir nyfiken på vad som är så dramatiskt) (blir också sugen på att se om serien men gjorde det i höstas) (fast iof kanske är dags nu)

2021-01-28 @ 13:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0