27 years 27 years done, written 600 songs only 12 get sung

Rubriklåt: 27 med passenger, för jag fyller 27 idaaag!
 
Hallå från fölsebarnet! Japp jag mjölkar min fölsedag forever låt mig va. Och jag borde ha bloggat tidigare men det orkade jag inte, så fuck it nu ska jag berätta om min fina kväll igår! Jag åkte till slottsträdgården och där väntade Lilla, Husse, team Osby och några vänner till Lillas familj som jag inte orkar förklara. De andra åt mat (jag hade ätit innan!) och jag fick en märklig efterrättsdrink, så allt var bra, men plötsligt blev det lugna regnet (vi var under tak) ett fucking skyfall. Vi skrattade och försökte hålla oss under taket så gott vi kunde och det blev absolut inget quiz. Men bästa lagnamn-tävningen blev det och vi, som bara tog ett random namn ("ett glas regnvatten" för vi hade ett tomt glas som fylldes med vatten av regnet), vann! Sjukt! Vi kom också fram till att jag hade retat gudarna med att slänga min regnjacka, så nu var det bara regn hos oss.
 
Så vi tog oss därifrån och vi blindos tog en taxi till lilla torg. Vi blindade oss fram till mello yello och beställde dryck och var allmänt hype. Plötsligt började någon banka på bordet och vi fattade ingenting! Sagda någon tog upp min käpp från bordet och började slå mig på händerna med den och då började jag ana vad det var på gång. Det var husse såklart! Han hade ångrat sig! Och vilken härlig kväll vi hade. Vi drack drinkar, vissa åt efterrätter, ibland sjöng vi med i musiken och vi skrattade en massa. Husse hade svårt att formulera sig ("ta hand om dina känslor och tänk på hur du är!" okej...will do), Lilla sa att husses drink smakade "god handsprit" (hon menade citron-doftgrej och flera sa sen att hon hade rätt...men ändån!), jag och Robert pratade om cirkelen såklart, folk var out of synk lite hela tiden och vi hade så himla kul. Älskar verkligen de här människorna <3 och mello yello älskar jag! Bara bra saker!
 
Jag och lilla åkte hem till henne och efterfestade. Vi åt masariner (Robert sa innan att han inte har ätit en masarin? sjukt!), drack cider och pratade om seriösa saker som ekonomi och sorg och könsidentitet. Men sen blev det min fölsedag och då bestämde jag att vi såklart skulle leka gissa fråga tänka! Lilla har fattat grejen med denna lek nu och det var supermegaroligt! En massa konstiga blindos koms på och vi skrattade såklart en massa. Till slut sov vi (till slut...) och idag gjorde hon frukost till mig! Ägg och bacon <3 och juice och te! Hon sjöng seanfrika-låten när hon stekte (rimligt) och vi hade en bra tid. Och sen åkte jag hem och ja, sov. Som en stenjävel. Woops. Men nu börjar fölsekvällen, hell yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0