Åtta trappor, tre rum och fyra barn

Rubriklåt: Åtta trappor med Hurula, mest för att det är en bra låt och för att jag precis skrev med Henrik och hen är ju hurulas största fan
 
Hallå hej snart ska jag åka. Sååå imma blåg a little. Fast jag har en massa störig ångest vilket suger. Den bara surrar runt i hela mig :( jag vill ha booort den! Jag har i alla fall försökt. Hmm, vad gjorde jag igårkväll? Jag lyssnade på goblet of wine och fanatical fics, skrev med olika folk och hade det bra i life. Försökte typ trösta Finn som var lesen och pratade med Stella som var söt och hype och vi planerade sommar-aktiviteter. yay!
 
Och idag har jag hängt med Alex. Vi gick till "stället jag inte gillar", för de har en innergård vilket vi ville ha pga blåst, så vi satt i solen och drack cola (Alex dricker cola zero nu och det är braaa) och pratade om våra läskigaste upplevelser och en massa annat. Och på vägen från caféet stötte vi på hens självvalda syskon och syskonets föräldrar! Jag fick se hen after all this time! Ändå coolt. sen fick jag ut nya meds och sånt och nu är jag här och har ångest och sånt. blääää. Men jag ska åka och vara glad och social nu hell yeah! Så ett litet hej från mig blev det idag, kul osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0