Loving you is like a chainsaw to my heart

Rubriklåt: Watching you med Natallia Kills, en mycket bra låt som vi hörde igår och som jag lärt mig av Mark (som ni ska läsa om så börja inte undra vem min kompis Mark är lol)
 
Hallå från värmen! Jag sitter och skräpar bara, inget att meddela om nuet, men såklart om dåtiden. Alltså igår, när lilla var här, som jag sa. Vi hade väl ett vanligt life och kacklade i allmänhet, men sen gjorde vi (hon) chokladpudding och satte igång listan jag har gjort med min favoritkritikers bästa låtar (han gör listor varje år som jag la ihop). Det är så roligt att lyssna på musik vi inte kan och reagera med henne! En av låtarna superfastnade i min hjärna, mycket konstig hiphop ratades (men en del gillades) och framförallt fangirlade jag oerhört över Mark, kritikern i fråga. Jag har aldrig riktigt pratat om honom med någon, men följt honom jättelänge, så Lilla fick se lite av hur han pratar och jag pratade myyyycket om honom. Till slut sa hon "kom ihåg att du är lesbisk", haha. Jag har koll på det, jag lovar! Vi åt puddingen med stor pasion (jag fucking älskar pudding okej fattar ni) och musikade mer, men sen gick vi och la oss i tid.
 
Vi sov konstigt och dåligt och båda drömde att den andra var jättetaskig (det var jättehemskt!) men vi åt frukost och kramades så dröm-oss är förlåtna lol. Och sen åkte jag till stan och shoppade med mamma! Vi var på lindex och indiska och jag köpte en kjol och två klänningar! Wooop! men de ska stänga lindex i stan, så det är mycket sorgligt :( jag och kassörskan bondade mycket över detta och var större personer nu ska handla egentligen. Kränkt är jag. Men vi hade i alla fall en bra tid och åt lunch på ansiktspuben, vilket var väldigt varmt men gott. Älskar när mamma har semester och är sådär allmänt hype på livet <3 och nu är jag här och chillar, och snart kommer min kanske-hyresgäst woop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0