Pussy so good I say my own name during sex

Rubriklåt: I do med Cardi B och Sza, en mycket dekadent och härlig dänga
 
Hej gänget! Här är en bakis och sliten ung dam som ska blogga som sig bör. Men först av allt måste jag ju svara på den stora frågan: åt jag päronet? Ja! Men inte igår, utan idag. Det var jättegott och ja, jag fick päronsamft exakt överallt precis som vanligt.
 
Slut på päronblogg, nu Lillahäng-blogg! Vi åt fryspizza och delikatobollar (inte samtidigt), och drack en väldans massa vin. Det var dags för ett redigt sjöslag ansåg vi och ett sådant blev det. Vi pratade mycket om känslor och hur de funkar, helt sjuka saker jag har fått höra som jag inte tänker blogga om men ändå, att vi borde spela ihop igeeen och en massa annat mojs. Vi pratade länge med varandra som tolvåringar (alltså att jag berättade saker för Lillas tolvåriga jag och tvärtom) och det var suuuperkul! Älskar att få höra om sitt eget liv från ett annat perspektiv och berätta på samma sätt. Vi blev mer packade än vi brukar och samtalen blev djupa och jobbiga ibland, men vi lyssnade också på konstiga låtar och hade ett kul liv.
 
Sen sov vi massamassamassor och var bakis, men vi hade lite gos-tid och sen åkte Lilla och jag har vilat ännu mer massor. Hade nog egentligen behövt vila hela dagen idag lol, men snart kommer Sam. Jag är bra på att planera uppenbarligen. Så, vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0