There's no such thing as a protest singer, we don't have none of those

Rubriklåt: I wish the guardian believed that I exist med Grace Petrie, en bra dänga som jag och Lilla gillar att sjunga. Fast vi sjunger "there's no such thing as a grace blog-headline", för det var en grej att vi var hype på när hon skulle ha sin första rubrik lol.
 
Hej från våren! Det är vår idag och imorgon wooop. Sen slutar våren för tillfället men ändån. Lite hopp om livet finns det. Och igår blev en bra dag / kväll ändå tycker jag. Först pratade jag en massa med Kiti om psykoser ("det går nog att bara ha psykoser också, utan andra symptom" "vad tråkigt!" tyckeru?), mediciner (vi borde bli apotekare tycker jag, åtminstone borde Kiti bli det) och säkert annat trams jag minns: inte. Men sen kom Lilla hit! Vi hade "kaos-paus" (bästa ordet) och kramades, åt popcorn och pratade om allt möjligt men mest vem fan Peter är. Förklaring: Det finns tydligen folk som tror att jag var kär i någon lärare som kanske eller kanske inte heter Peter när jag var 13 år gammal. Verkligen 0 % av detta är sant. Så nu undrar vi vem fan Peter är och verkligen vaarje Peter som finns var skämt-misstänkt. Detta började i Osby i lördags och fortsatte igår. Vårt bästa förslag hittills: Pettigrew. Why not? Det kom vi på när jag berättade saga, nämligen om spådomskonst, för jag försökte berätta den sist vi såg men hon kom inte ihåg. Hon reagerade jättemycket på saker jag inte trodde var viktiga alls och alltså sagor rules.
 
Vi sov och vaknade i tid, och jag hade ägg och juice till oss! Nostalgiskt ju! Vi hyllade pianon och den kommande våren, och sen åkte hon tillbaka till kaoset och jag ska snart träffa Alex. Hoppas vi kan sitta utomhus. Det kommer säkert inte finnas plats men vi får boxa nån så de flyttar sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0