32 is still a goddamn number, 32 still counts

Rubriklåt: Oedipus med Regina Spector, som jag glatt sjöng igår för 32 är ju jag! Det är alltså om man räknar ihop mina bokstäver med sifferalfabetet it was a thing
 
Hej från vår väldigt chilla eftermiddag! Vi har precis ätit frukt och chips till lunch, mycket rimligt. Nu hörde vi en hiphoplåt där de sa "som shirley clamp hög på crack", alltså what the actual actual fuck? Men eh ja, när jag bloggat igår kom ju Lilla hit. Vi drog igång svordomslistan och köpte maxmat, med upphypade lyxshakes och grejer, och det var mycket gott och gosligt. Onna och Lilla var i orimlig synk och bondade över dokumentärer och grejor, men vi hann också med oerhörda mängder manshat och heteromobbing som vanligt. Jag ssjöng old men young women med mycket känsla (mest var det Emma Black som gjorde det), vi köade en hel del trams som vi sjöng med mycket pasion, jag och Lilla drack mitt sista vita vin med mycket kärlek, jag pratade mycket göteborgska och vi avslutade kvällen med en härlig twilight-saga...som Lilla trodde handlade om hp för det glömde vi nämna. Hon blev förvirrad.
 
Idag vaknade vi av att Onna hade tagit ett glas vatten som hon drog över bordet, så vi båda vaknade med panik och undrade vad Jossan hade hittat. Vi är traumaticerade! Men vi gick upp och Onna stekte ägg under mycket förvirring från mig och mitt kök och vi lyssnade på bokar som ofta var väldigt obehagliga (förlåt lilla). Hon åkte hem efter att vi myntat uttrycket "glad som Larry, ledsen som Harry" (helt orimligt) och sånt, och sen har jag och Onna bara chillat. Men jag har tvättat också faktiskt, det är klart nu hörde jag så jag ska duscha och sen fixa med tvätten. Like an adult! Jag säger som jag sa till Onna när hon sa "Emma är i ett hemmafixar-mode", "vänj dig inte!" men nu ska jag äta mer chips och sen ordna grejer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0