All I see is signs all I see is dollar signs

Rubriklåt: Pour it up med Rihanna, en exemplarisk damhängsdänga som fick avsluta kvällen igår, förutom att Rihanna casually tystnade helt plötsligt så my drunk self började sjunga istället. Works fine.
 
Hallå hallå från en solig härlig balkong! Här mår man! Livet är somrigt och snällt och jag ska berätta om vad jag har gjort sen sist. I söndags efter blåget skrev jag en jättebra skrivuppgift (seriöst är mycket nöjd!) och åt mat (med massor av gele för jag älskar gele) och sen åkte vi hit och superstädade. De swishade genom rummen och städade helt maniskt, medans jag mest stod och "höll rummen i rätt nivå". Det blev något av en grej.
 
Igår sov jag länge och skräpade runt under dagen, så let's fast forward till halv fem för då kom Saga! För det första damhänget sen fucking oktober! Iiiii! Oooch dessutom fyller vi fem år som damhäng den här månaden! Vi drack bubbel på balkongen och ställde minnesfrågor till varandra om vår tid som vänner och catchade up en hel massa. Maxmat beställdes och åts med stor pasion, vi blev investerade i barn som lekte med ett flygplan som flög in i balkongen hela tiden, vi hade ett Jossan-har-sprungit-bort-scare ("nu vet jag hur det känns att veta var Jossan är. Det visste jag inte innan!" -Saga) och när vi flyttade in firade vi ännu mer med en "finka", alltså fika och drink, som vi hittade på way back in 2016. Så det blev kladdkaka och mojitos och lekar, som till slut resulterade i att jag skrattade hysteriskt åt att Saga hade glömt Hayley Kiyoko. Rimligt. Vi pratade mycket om vem som borde sjunga olika låtar i glee, som vi alltid gör, och alltså fan vad bra vi hade det. Jag har saknat Saga så sjukt mycket! Är så glad att kunna träffa henne igen! Och idag, ja vad har hänt idag? Verkligen ingenting. Har bara och endast chillat, men ska åtminstone handla snart so there is that. Ses imorgon antar jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0