And it's peaceful in the deep, cause either way you cannot breathe

Rubriklåt: Never let me go med Florence + the machine, som vi hade ett fint moment till på balkongen igår
 
Hej från chipsemma! Och ingen Stella :( jag är kränkt för jag saknar henne reeedan! Jag hatar det här distanslivet seriöst I am so done with it. Allt blir så mycket när vi ses och vi hinner sällan få så mycket tid som vi vill ha. Det suger. Tur vi ska flytta ihop snart (även om jag är jättenervös för det såklart).
 
Så, rant over, och igår var en bra kväll. Vi åkte till Malmö och åt på pinchos med Lilla och Husse! Så gosligt! Vi drack sangria ur en seriös skål, worshipade crispy chicken och åt en massa annan konstig mat som var mycket god. Sen flippade vi alla om att Lilla beställde en langos (svårt att förklara men vi bara sa det om och om igen och skrattade jättemycket...som man gör) och Stella fick ett uppdrag: Att lista ut vad Husse egentligen heter. Hon behövde en del ledtrådar, men till slut gissade hon rätt! Fast först gissade hon på Börje. Det kan man ju inte heta! (det kan man, men nä.) Lilla åt en efterrätt som hon superälskade och jag drack en kokos-mojito som var...mindre god tyvärr, men sen stängde ju allt så vi fick åka hem. I juni kan man ta en drink nånstans efter maten satan vad jag längtar! Mello yello här kommer viiii!
 
Men ja vi "barn" åkte hem till maj och lyssnade på brittiska listan och umgicks. Jag och Lilla sjöng angels (med the xx) mycket fint, Stella berättade om alla gånger hon brutit kroppsdelar och jag berättade om min dagispojkvän och mitt första heartbreak, så det var mycket rimligt alltihop. Sen sov vi och vaknade aaaaalldeles för tidigt, så när Stella hade åkt sov jag och Lilla mer till vad blir det för mord. Mycket bra sov, förutom när Jossan maoade. Men det gör inget för idag fyller hon fyra år! Stora tjejen! Och ja nu är det söndag och jag ska get myself together i största allmänhet. Vi ses senare I suppose!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0