I gave him my heart to break, now I know he broke yours first

Rubriklåt: Diane med Cam, en av de absolut bästa låtarna i mitt life just nu och dessutom en utmärkt sång att belta ut med sin lillasyrra
 
Hej från min mini-paus från socialt häng! Den är snart slut lol, men den är väldigt trevlig ändå. Och igår var det ju valborg och jag, Lilla och Sam firade Lillas fölsedag! Vi fick vara här pga Jossan, så de kom hit och hade redan beställt maxmat på vägen. Sam öppnade bubbelflaskor on beat i låtar och vi skålade för olika saker och människor. Sen köade vi olika 22-låtar vi kunde och verkligen beltade ut rubriklåten för våra lungors fulla kraft. Vi tittade på musikquiz på youtube och fortsatte sjunga, för vi hittade ett med lång betänketid som gjorde att vi hann sjunga trestämmigt på alla låtar. "jag hatar den här låten", sa någon och sen sjöng vi den, every goddamn time. Och så fort jag understod mig att inte sjunga lead blev alla mycket förvirrade och allt blev kaos. Jag och Sam sjöng också what is this feeling från wicked med väldigt mycket commitment så jag fick göra min bästa bitch-opera-röst, ändå en dröm. Vi drack konstig med god äppelöl (alltså en helt annan sort än vanligt) och märklig glögg.sour, som var typ jul men weird. Sam satte igång ett dryckesspel och det resulterade i att Lilla pratade göteborgska en massa, Sam försökte sig på rysk brytning och allt var mycket förvirrat och skrattigt. Fan vad kul jag har med dem, på riktigt. Särskilt när jag och Lilla försökte förstå hur skelett funkar och om man kan gå in i dem. Det kan man inte fast de har ett maghål! Anyway...Sam åkte hem och vi lyssnade på hiphoplåtar och pratade om deep shit till halv tre.
 
Idag har vi vaknat många många gånger och ätit frukost, under vilken jag berättade en massa om Lupin och en hel del om disability studies. Vi kom fram till att "när man varulvar man varulvar man och då varulvar man rejält" och att vi älskar Lupin. Och att Tonks är flata. This is fact. Flata med lowkey ickebinära vibes amirite? Okej ni bryr er inte om mina potter gender theories. (jag har många!) Så, snart kommer Robert och jag är jättetrött men det kan bara bli roligt. En trött Emma är en rolig Emma, säger vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0