Ser det snöar i maj, hela skallen är paj, kommer tappa min high

Rubriklåt: Sötvattentårar med Loreen, för det är så kalllllt och jag är kränkt. Det snöar ju inte men ändå. Kul också att Ingmar läser det som djuret haj, det är inte det som står.
 
Hej från en något gladare Emma! Solen skiner åtminstone, fast det är kallt, och min störiga ångest verkar ha börjat chilla for the time being. Och igår efter blåget åkte jag him och jobbade. Jag skrev en massa responser (jag vill aldrig skriva en respons igen...) (ja jag vet att det kommer va mitt jobb shut up) och sen åt vi spagetti och tittade på svenska nyheter. Det är seriöst ett så dåligt programnamn, för det låter som att vi bara tittade på nyheter. Sen tittade jag och pappa på youtubeklipp, till exempel en "my 100 best songs of the 80s" där vi räknade hur många låtar pappa hade på skiva. 41, tror jag det blev, ändå starkt.
 
Sen kom jag hem och tog det lugnt och sov, och idag träffade jag Alex. Vi drack varma drycker och pratade om graviditeter, badrum, hyresgäster och annat jox. Och väldigt mycket om hur kallt det är, haha. Snart blir det liiite varmare I am hopeful! Och nu är det kväll och fredag och det har varit byggare här, så Jossan är traumakatten as per the usual. De kommer i två omgångar till säger dem, jag längtar: inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0