Var så lost men vägra att stanna, det som måste hände ska hända

Rubriklåt: Dom ska veta med Molly Sandén, en av mina absoluta favoritlåtar just nu som vi hörde igår
 
Hallå från en Emma som börjar vakna till liv efter superbakfyllan! Så härligt att vara bakis med en nykterist alltså verkligen. Fast nä hon är ganska rimlig, hon har låtit mig sova i tusen omgångar och det har varit nice. Och igår hängde vi med Skogis! Vi sågs i stan och åt middag på surf shack, för vi skulle dricka milkshake. Onna blev mycket besviken på sin, tyvärr, men Skogis levde milkshake life. Jag tyckte den var okej. Så nu vet ni. Vi diskuterade hur Onna ska träffa en tjej (på folkis tycker Skogis) och annat jox som jag inte minns och hade det bra, och sen åkte vi hem till maj igen.
 
Väl här drog vi igång musik och vindrickning och jag var tydligen fancy för jag satt i en klaffstol. "en stol vid soffbordet är ju fancy!" okej om du säger det så. Vi pratade om mysko trekanter, vidriga saker dudes säger ("jag tyckte inte att det där var nåt speciellt" efter ett ligg, wow) och såklart massor om anknytning. masssssor. Det var roligt men också jobbigt, som vanligt med sånt. De trodde att jag skulle bli barista (jag måste vara tydligare när jag pratar I guess) och vi försökte komma på bra dejtfrågor och hade det oerhört trevligt. Skogis åkte hem (heartbreaking lol) och jag och Onna pratade väldigt öppet om blindsvårigheter och att mina faktiskt inte är såna särskilt ofta, utan förmodligen autism-svårigheter. Det är så jävla jobbigt seriöst. Men tack fylle-emma för att du ba japp detta ska vi prata om.
 
Idag vaknade vi och jag mådde röv. woops. Jag sov lite mer och sen stapplade jag ut i köket och vi försökte vispa grädde till kladdkakan vi hade hemma (tack mamma). Men jag förstod legit inget av vispen, så Onna tog över och sen insåg vi att vi inte ens hade satt in vispar i vispen. det var nåt annat mög. Starkt. Men vi hittade visparna och då lyckades vi, men jag kunde verkligen inte äta kakan så jag la mig igen. Jäää. Och nu har vi lyssnat på mord och jag har sovit mer (jag är så kul) och nu mår jag bra typ! Jag har ätit brunch som bestod av chips och snart ska vi lämna hemmet. Jag kämpar på, det gör jag. Ses imorgon efter fler äventyr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0