Don't betray your lover, you will just betray yourself

Rubriklåt: Human spirit med Dolores O'riordan, från den gångna veckans cirkelskiva
 
Hej hej jag mår lite bättre idag! ...tror jag i alla fall. Stella går i skolan bredvid mig och bakom mig spinner en katt. Jag ska kolla vem det är. Det var lite svårt att se i den vinkeln, men jag tror det är en sherlock. De är inte ens lika egentligen, men just i den vinkeln hon låg i nu var de det. Till alla blindos som känner skillnad på katterna på dirren: hur gör ni? Fattar inte! Om inte jossan just nu var den enda med pingla hade jag aldrig sett skillnad på henne och ester för de har typ samma kroppsform.
 
Så, jag åkte ju inte på fest i lördags. Jag tänkte bara ligga hemma och vara ynklig, men Kiti ringde och ville ha iväg mig på häng och trots att jag fick jättedåligt samvete (alla var rimliga och sa att fest i uppsala inte är samma sak som häng med två personer) åkte jag hem till Fredrik (ja, ni läste rätt) och hängde med de två. Vi drack mojitos ("shit, I forgot to put the liquor in!" då blire svårt), lyssnade på ganska tramsig musik och pratade om mono vs poly, olika ångestar och annat mindre muntert. Vi såg ett klipp på en tjej som härmar språk men säger straight up nonsens på alla språken (det är det sjukaste jag någonsin har hört! Seriöst hon är amerikan och hennes svenska lät verkligen autentisk trots att hon inte ens sa riktiga ord!) och sen tog det berömda fyllevinet överhanden (det är ett särskilt rosévin som Kiti har berättat om och som ska göra alla som dricker det svinpackade, och japp det var exakt så det var) så jag kraschade ganska totalt. Jag vill inte tänka på det mer för jag får sån ångest av det men iaf inget liknande ett tvättkorgstrauma! Faktiskt!
 
Så igår sov jag bort min bakfylla (det är min bästa superkraft) och var en spilra hela dagen. Vi såg mina bästa videos och också nya avsnittet av kändis-mush, där våra besties fortfarande är med, woop! Stella hade gjort sin höst-tårta som vi också åt, med silverskedar fancy som vi är, och jag tog mig igenom dagen. Sen sov jag ännu mer och idag har Stella skola som sagt och jag chillar. Och mår som sagt bättre, faktiskt! Än så länge åtminstone.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0