She smells like lemon grass and sleep, she tastes like apple juice and peach

Rubriklåt: She med Dodie, en jättegoslig låt som vi hörde sent igårkväll och som jag (med hjälp) skrev om om Stella. Det blev "she smells like cuddling and sleep, she tastes like cigarettes and tea" bättre eller hur?
 
Hej från nya datorn! Jag är groteskt förkyld i detta nu, och nej det är inte alls bra att jag ska åka tåg imorgon jag fucking vet det men vad ska jag göra då nä just det. "testa dig Emma!" ja det kanske jag skulle gjort men det blev inte så! Och dessutom det blir ju lika läskigt för folk på tåget om jag hostar om jag är negativ det vet ju inte de! Det var det jag hade att säga om min svåra sjukdom, eller nä jag ska säkert klaga mer om den. Men igår när jag lämnade er skulle vi ju gå till b & j-stället, och då kom även Lilla! Vi drack milkshake / åt våffla och njöt av livet osv, köpte vin och sen landade vi här i lägenheten. Här lyssnade vi på brittiska listan, åt lax och hade en trevlig tid med samtal om Stellas bruce-upplevelser med att sätta in en tampong under pågående konsert (inte på toaletten alltså) och kungafamiljens barn (vi kunde ganska få av dem märkte vi). Stella berättade sjuka grejor från internet som vanligt, mamma dissade lillas kärleksval ("nu tycker jag ni är taskiga, hon får tycka om nästan vem hon vill!" "förutom x?" "ja!"), Lilla fick glass som hon tog sig ann som ett projekt och allt var mysligt men satan vad sjuk jag hann bli under kvällen. Så i slutet av kvällen fick jag gå och lägga mig, vilket var fint, för när jag låg där och vi umgicks och musiken var på låg nivå kändes det typ som när ens föräldrar hade fest när man var liten. Så himla gosligt!
 
Idag vaknade jag och nej alltså jävlar det är inte mycket med mig. Jag hostar och snorar och kaosar loss, men har haft det bra ändå. Mamma gjorde goooda muffinsar, Stella köpte juice och gelehallon till maj (hon har varit så fucking söt jag orkar inte!) och vi har fixat med datorn som nu fungerar med ingmar och allt. På kvällen skulle vi ju ha åkt till osby, men det hände av förklarliga skäl inte, så istället åt vi sushi / lax och tittade på alla mot alla mycket engagerat. Trevlig liten kväll, och nu lyssnar vi på flashback och mamma tittar på ett program om londons tunnelbana. fast hon kanske har slutat med det nu vad vet jag. Ska dricka upp min juice (kan ha kallat den "min mest värdefulla ägodel") och lite hostmedicin och sen sova nu, ses imorgon när jag smittat ett helt tåg (fy fan jag skäms så mycket blääää)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0