There was no way of knowing cause all I was taught is men only love women, but now I'm not sure

Rubriklåt: Boys in the street med Gregg Holden, en så jävla fin gaylåt som vi hörde och jag sjöng igår <3
 
Hallå hej från vårt lilla förkylningsläger! Imorgon ska jag vara någon annanstans och det är ju helt och hållet bananas. Men vi har haft fullt upp i vårt lilla sjukliv (lol nä), och igår gjorde vi lite jävla arbete med vårt totalkaosiga hem. Vi tog ut säng-kartonger till grovsoprummet och städade undan allt mög vi samlat på oss och höll på, och till slut blev det faktiskt nästan beboeligt här tycker jag. Stellas boendestöd kom också och då fixade vi tvätten och sånt, och jag sjöng väldigt mycket för jag har glömt att sjunga och då mår man ju inte särskilt bra insåg jag. På kvällen tittade vi på bar rescue (det gör vi nu också) och sen fastnade jag i tråden om mardrömsdejter på flashback. När jag har bloggat klart ska jag läsa mer i den, mums! Förutom hits vi hört i podden läste jag om en kille som blev övergiven på en finlandskryssning, att alla som heter Per är obehagliga och väldigt mycket funkis- och tjockishat. Det låter ju inte så kul, men det är det!
 
Idag var vi tvungna att ta oss iväg, för vi skulle gå med Ester till veterinären. På tunnelbanan träffade vi ett gäng konstiga killar, och såhär lät det:
Kille 1: Ska ni skicka henne till rymden? (menar Ester, hennes bur såg tydligen ut så)
Vi: Va?
Kille 2: Är ni tvillingar?
Vi: Nej...
k1: Nej nej, hon jobbar med henne, för hon har en sån här synskada!
Jag: Nej! Hon jobbar inte med mig! (behövde ropa för att bli hörd lol)
k1: aha...
jag: vi är ihop.
k2: Aha, kärleeek!
k1: men det ser ut som om ni ska skicka kissemissen till rymden!
 
Rimligt. Hos vetis var Ester jätteduktig och veterinären var jättesnel, och vi ska förhoppningsvis få veta varför hon hostar snart. Lilla gomman <3 men sen var vi helt slut, särskilt jag, så jag slocknade totalt i några timmar...woops. Men nu åt vi kit-pizza som är jäääättegod och jag dricker hallonsoda, så livet är bra, och nu ska jag läsa om fler dejter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0