Vem vet, gör vi det här om 25 år?

Rubriklåt: Våran stad med Mayleen, en låt vi hörde igår och då började vi prata om att vi är 52 år om 25 år och alltså hjäääälp
 
Hallå hej jag är hemma igen! Stella går i sklolan och jag tittar på redditgrejs och har det bra. Och igår var en så fin dag! Jag vaknade svintidigt för att Onna skulle jobba och vi drack hennes goda varma choklad med vispgrädde och lyssnade på bra låtar. På förmiddagen sov jag till och från, vilket ju är det bästa, och sen kom Kiti och vi lyssnade på svenska dängor och pratade om vilka som är artisternas bästa låtar. Det är svårt, men kul! Sen försökte jag skriva bok (sån kick att skriva om blindismer! <3) och vi lyssnade på bokar och supertramsade, till exempel om att avada kedavra borde heta "abra kadabra hejdå!" man borde kanske ha varit där, och kanske hade det inte ens varit roligt om man var där.
 
Sen sog jag mig hem, under ganska lite problem ändå. Höjdpunkten var när jag såg ett skånskt par och funderade på var i Skåne de var från, och sen frågade de om jag behövde hjälp så jag fick fråga. De berättade att de var från landskrona och började förklara var det var, men jag sa att jag också var från Skåne och att jag hade flyttat hit för kärleken (sa detta med ironiskt tonfall). Hon frågade om han fanns kvar och jag sa att ja, hon finns kvar, jag flyttade bara för några veckor sen. "Vi gifte oss för tre veckor sen!" sa hon då och vi önskade varandra lycka till as they went on their merry way. Det var jättemysigt! Sen kom jag hem och Stella lagade makrilpasta, vilket var supergott, och sen hade vi en vanlig bra kväll hemma. Och idag har jag sovit som en liten bäb, och ska nu äntligen lyssna på cirkelskiva för jag är jättesen med detta förlååååååt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0