I don't have money on my mind, money on my mind, I do it for I do it for the love

Rubriklåt: Money on my mind med Sam Smith, som pratades om en del igår
(jag väntade en timme mellan inläggen åtminstone lol)
 
Hallå mina små bloggbollar! Ni blev bollar nu idk. Jag sitter i soffan och dricker cola för att samla energi för att gå ut, och tittar på dr phil som Stella har på i bakgrunden när hon jobbar. Jag blir arg för de pratar om att sprida andras nudes och jag känner bara att folk måste sluuuuta ta nakenbiler på sig själva det är en så konstig grej! Men jag vet att jag är den enda personen i världen som tycker detta basically så jag får väl leva med det.
 
Men igår fick vi ju besök, nämligen Alex och Daisy! De hade kört upp från Göteborg och stannat här på vägen till Umeå. Så drömigt! Vi åt lasagne och pratade om en massa queerigheter såklart, och sen spelade vi in podd för allt vad vi hade. Det blev en spännande podd och vi blev bland annat rådda att flytta till Island. Det kommer kanske maka sense men typ inte. Efter podden satt vi uppe en stund till och pratade och det blev some heavy trauma shit, som det ofta blir i queera spaces, och jag chockade alla med att jag har en snäll pappa. De trodde inte att såna fanns men de finns! (okej de hade kanske träffat 1 snäll pappa innan men knappt.) Alex sa geniala saker som "jag får kalla kårar av tanken på att sysselsätta mig", vi bondade mycket om mat, jag och Daisy sjöng taylor swift och allt var så bra! "Det är inte lika jobbigt att umgås när det är med queers", sa Stella när vi skulle sova. Finaste.<3
 
Imorse släpade vi alla oss upp och åt frukost ("men jag äter ju inte frukost!" skrek Daisy plötsligt, för hon hade glömt) och och pratade lite mer jox innan de åkte igen. De kommer tillbaka på fredag så det blir lite förvirrande för både oss och blågen. Och dagen har gått lite nu, jag har varit helt utmattad men börjar vakna till och ska ta mig ur huset. Vi ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0