And we didn't even have to pay, cause god is god and he's revered

Rubriklåt: Becoming all alone med Regina Spector, som jag lyssnade på innan och det är en märlig liten saga om att dricka öl med gud
 
Hallå gänget, här sitter jag och ska snart åka iväg en liden stund. Solen skiner in och jag preppar inför podden och ska blåga lite. Igår efter blogget pratade jag med Robert, för vi skulle börja med vår harry potter-genomläsning! Vi läser en bit och sen pratar vi om det efter olika punkter. Vi funderade mycket på vad som kunde ha varit foreshadowing, att McGonagall i kattform på riktigt höll i en karta men ingen hade märkt det innan, att Vernon brer marmelad på sin tidning (Robert hade inte märkt det men han gööör det! what the fuck) och hur märkligt första boken är skriven. Det var riktigt nice och när vi pratat klart kom Stella hem. Vi lyssnade på ett bra mord, pratade om jobbiga saker som hänt under dagen, såg klart Eva och Adam och åt pizza, och sen tittade jag otroligt mycket på the fosters och twittrade med mina besties. Och alltså det var tur att jag äntligen ser klart the fosters nu, för i sista sesongen är det en roller derby-flata! Som är latina och så vackeeeer! Jag vann allt!
 
Idag har jag också pratat en del i telefon. Jag och mamma bröllopsplanerade och skrattade åt otroligt dåliga rim, kollade på gamla inspelningar och försökte minnas vilka som var på vilka studentfester, och sen pratade jag med Kiti om hennes nya kille och hur läskiga trygga människor är. Och det är nog det jag har gjort? Men jag mår mycket bättre nu, tack pms för att du så att säga tog slut. Och nu måste jag mata katter så jag är redo att lämna hemmet, vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0