För jag har onda andar i generna, jag ville aldrig skada dig

Rubriklåt: Tack och förlåt med Terra, för det är min och Henriks låt hävdade jag igår. Hen tycker det är lite konstigt, för den handlar om missbruk, men jag inte bry!
 
Hallå från Göteborg! Jag sitter i soffan hos Alex, Alma och Ella, där jag bor för tillfället. Henrik ögonskuggar sig och letar efter en låt, men hen hade inte koll på vem den var av. Det hade jag, fast jag inte hade hört låten. Jag är king nämligen. Men jag ska berätta för er om min tid här hittills och här ääär så mysligt! När jag kom fram igår mötte Henrik mig och vi åkte till hens gamla jobb på max för att hälsa på. Men det var ingen där som hen kände, homofobi! Och lyxshake-göraren var sönder, så jag fick dricka en vanlig deppig shake. Rude. Men vi satt och chillade i solen och lyssnade på otroligt amerikansk musik så det kändes verkligen som en diner, vi var till och med vid en fkn motorväg såatteh.
 
Sen åkte vi via Angered för att gå på systemet (sjuk grej att göra med Henrik lol) och kom fram hit. Här var Alex, Ella, Daisy och Alice och det var hårfix-kväll! Alice rakade Alexs och Ellas hår och jag ba eeeh jag vill bli klippad! Så hon klippade mitt hår i nån slags pseudo-pixiecut och jag är nu väldigt fin.Det färgades också och jag lärde mig att folk med jättekort hår liksom kan måla på huvet? typ blommor? sjukt! Jag fick lila igen och efter två ordentliga blekningar satt det lila jättefint. Så nu ser jag mkt mkt cool ut så ni vet! Vi pratade såklart också en massa, till exempel om twitterdraman, röda flaggor på tinder, "den perfekta lösningen på spotify" (Ella hävdade att hon hade en sådan) och en massa annat. Daisy och Alice åkte hem, Alma vaknade från sin nap (jag och Henrik visste inte att hon var hemma och fick slag när hon ba kom ut helt plötsligt) och vi åt pizza och fortsatte pladdra på. Tänk ändå att jag längtat så länge efter ett queert sammanhang och så bara...har jag det här. Här är jag fan välkommen och det är så sjukt. Kan typ inte ta in det.
 
Idag har folk mest sovit och chillat och Henrik kom tillbaka och vi har typ pratat och ätit delikatobollar. Nu lagar Alma pasta till oss och Henrik ska sminka mig, för ikväll är det feeest! Ses från tåget hem imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0