I am no mother, I am no bride, I am king

Rubriklåt: King med Florence + the machine, en av de bästa gender glitter-låtarna ever och också bara en så stark låtjävel jag har hört idag
 
Hallå hej! Jag ska snart gå och lägga mig, men först ska jag blåga om mitt lilla liv och gårdagens date night. Vi har inte riktigt dejtat så mycket, min tjejbo och jag, men igår var det dags. För vi firade ett år som tjejbos! Vi tog på oss pretty klänningar och åt middag på ett place vi hade hittat som både hade mat vi gillar och efterrätter. Jag åt en mystisk men nice laxpasta och vi hittade par-frågor på interwebs som vi svarade på efter bästa förmåga. De var lite entreprenöriga och tramsiga men också ganska kul, och sen åt vi svingod chokladfondant till efterrätt. Den var så jävla god och också inte täckt med things and stuff som de brukar vara! Vi var superhype och dessutom satt det två amerikanska ladies bredvid oss och vi hoppas att de också var gaydies på en dejt. De borde va.
 
Jag tycker att en bra kväll on the town ska innefatta två ställen, så vi gick till ett annat ställe och tog en drink. Stället i fråga var japanskt, så drinkarna var cray, men jag köpte en med fläder och ananass och en massa jox. Den var helt okej god, men också jättekonstig, som det ska va. Vi var tönt-romantiska och höll hand och höll på, och sen åkte vi hem och goslade och läste. Det var bästa datenighten ever! Och idag, ja idag har vi sovit otroligt mycket. Och vilat och lyssnat på poddar och läst och bara varit vi. Det var tryggt och snelt och tramsigt nog tror jag vi behövde det. Och ja, här sitter jag nu. Har snart tittat klart på the fosters och ska sova som en stockjävel för det är jag väldigt bra på. Liiiite för bra på det, kanske jag är? Men äsch, det måste man få va. Godnatt gänget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0