I can see why you loved her, I can feel how she hurts

Rubriklåt: A funeral in banbridge med Frida Hyvönen
 
Hej från bastun! Jag är ett geni så jag har min svarta långa klänning på mig idag, men den är störst så ville inte ha den i väskan. Jag behöver egentligen ta med mig typ tre klänningar ner, för mamma tvättar snabbt som fan, men kommer jag ihåg det? Nej! Jag tar alltid med typ hundra ombyten! Snälla Emma kom ihåg detta i september I beg of you. Men nu är det måndag i alla fall och snart bär det av mot uppkörning, så jag avklarar bloggandet innan dess. Och igår fortsatte med att vi alla var så varma att vi höll på att dö, så jag följde med pappa och Stella på körning för att få svalka i bilen. Dessutom åkte vi till biltema och köpte mjukglass, men! när jag precis hade köpt glassfan upptäckte jag att de hade milkshake! Kommer aldrig släppa detta nej.
 
När Stella hade king-backat runt alla hörn kom vi hem, tittade mer på vi eller aldrig (vi blev som vanligt upprörda) och åt sushi / lax från zen som brukligt är. Det var amazing som vanligt och vi chillade mer i värmen, jag skrev årsgrejen härunder och sen! Sen åkte jag och mamma till malmö och såg frida hyvönen! Det var lite för sent egentligen, men jag ville verkligen se henne så vi åkte ändå. Först trodde vi inte att vi skulle få plats i tältet, men det fick vi och alltså! saaaatan vad hon var bra! Hade glömt vilken sjuk röst hon har <3 hon öppnade med rubriklåten, spelade 14 at 41 så jag fick känslor och sen ett helt gäng svenska låtar. Men inte fredag morgon, så jag tänkte väl att hon valt bort den, men! när hon kom tillbaka för extranummer spelade hon den och hela publiken tappade det. Och sen avslutade hon med dirty dancing! Det var peak liv! Keyboardisten sjöng jättefint och mamma blev kär i henne och generellt var mamma så hype. "Det var superduperbra, tack för att du släpade hit mig!" sa hon <3 och Henrik har nu sagt att trummisen, som vi trodde var kille, både är tjej och "bekräftad lebba"! Dröm!
 
Vi kom hem och sov, och nu är det måndag som sagt. Jag försöker hålla mig lugn och inte flippa ur, vill vara en lugn klippa osv. Men vi ses imorgon med update om hur det går idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0