Your heart is a muscle the size of your fist, keep on loving keep on fighting

Rubriklåt: Your heart is a muscle the size of your fist med ramshackle glory, från veckans cirkelmix och jag lyssnade också på den nyss
 
Hallå från ett öresundståg mot Göteborg! Här sitter jag och har det bra i min nya tröja som mamma gav mig för hon hade köpt den till sig själv för att sen inse att hon inte alls gillade den. Big mood ändå. Jag är lite lagom trött och lagom pepp på livet, som det ska vara, och igår repade vi inför bröllopet hos Sara. Jag och Benjamins bror ska spela på vigseln, så vi testade oss igenom låten. Det var mycket att vi skrattade åt texten (just den texten tog vi bort) och att han försökte spela med olika "voicings" för det är tydligen väldigt viktigt. Benjamin satt bredvid och limmade ihop sina rollspelshus för han har tydligen 3d-kartor i spelen nowadays. Sånt fanns det inte när jag spelade ska ni veta ungdomar! eller alltså jo det fanns men han gjorde inga. Dåligt av honom! Jag och Jonathan (broren) tyckte att han skulle göra en kampanj där allt var gjort i pepparkaka. Då kommer jag och spelar efter att inte ha spelat på nio år, jag lovar!
 
Sara kom hem och bjöd oss på rest-kebabrulle (det var kyckling och vitlökssås och sånt, men också crazy sallad med en massa grejer i) och vi fick se filmen från svensexan. Jag är ganska glad att jag inte var där, för jävlar vad det pågick och vad han pratade med främlingar och sånt läskigt! Pinsamheter ska man aldrig ha, det är min bestämda åsikt. Jag åkte hem sen i alla fall och pratade med Stella och vi läste lite vilket vi inte har gjort på hur länge som helst. Det var absurt som vanligt. Och idag har jag åkt tåg och det var fucking fullt med folk, men nu är det mer rimligt thank god. Men jag har inget bord där jag sitter så jag försökte precis balansera ingmar och en blt-macka och dessutom cola för att äta lunch. Det gick väl okej ändå tycker jag, för jag fick i mig mackan och det var ju målet med uppdraget, men det var klurigt. Aja, ses i göteborg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0