I did not believe that it would end no, everything came second to the benzo

Rubriklåt: Better now med post malone, en jävla banger okej
 
Aj satan sherlock hoppade precis på mitt bröst och försökte stänga datorn. Jag knuffade bort henne för det gjorde ont så nu står hon på sin mor. Är detta det absolut senaste på natten jag har bloggat? det kan det nog fan vara! Eller kanske nåt mush har varit senare...fast typ inte? Jag har råkat verkligen helt vända mitt dygn yay. det är lite läskigt för på onsdag ska jag till läkaren klockan 08. Hur ska jag lösa detta? Får kanske köra medveten vaknatt imorgon för att skaka rätt på allt...vi får se. Men sen sist har följande hänt:
-Vi gjorde midnattskladdkaka! Den blev ganska deppig men vi lyssnade på vårt bästa poddavsnitt just nu och skrek arga verb på göteborgska. Jossan trodde att vi hade blivit galna.
-Jossan har varit så social! Innan ikväll låg hon på mig i typ tjugo minuter, liksom helt lång på mig när jag låg på sidan. Det var tur för Emma Black var jättetriggad så Jossan hjälpte.
-Vi åkte till Kista och åt subwaymat. "det var så sjukt länge sen jag åt en sån här som var varm" sa Stella och det är fan sant.
-Vi handlade och jag köpte 1 julklapp wooop.
-Vi har spelat in den tramsigaste podden of all goddamn time. Rip er på onsdag vad fan pågår.
-Sen inatt har jag ätit godis och lyssnat på p3 musikdokumentär om post malone. Jag älskar den jäveln vet ni det. Det är lite töntigt av mig men fuck it.
-Eh jag borde sova jag är inte trött! Stella ska till npf-specialisten om fem timmar! Inte för att jag måste gå upp då men liksom vad fan är ett dygn? Nu kommer jag ha ångest över att jag ska komma upp på onsdag morgon jag skojar inte! Tre dagar i förväg! Det här är min ångest! Aja...godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0