Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv

Rubriklåt: Lyckligare nu med Linnea Henriksson, som vi sjöng med i under bakandet idag
 
Hallå hej från sova snart-memma! Oj satan i gatan jag visste inte att klockan snart är halv två. Tur att jag ska sova då. Men idag har inte mycket hänt, vi har sovit väldigt länge och varit väldigt trötta och gosliga. Vi försökte få igång oss genom att se så mycket bättre, men vad tråkigt det var! Jag har inte så mycket att säga, men här är det:
-Så mycket strage! Älskar att anne-lie bara inte köper att han är där som alla andra gör. "Strage igen!" this is what we do here ok
-Okej anne-lies dotter måste vara flata. hon måste vara. Hon har skinnjacka inomhus!
-Nordmans tolkning var nice, med massa nyckelharpa och droger och jox. så ska man ha det.
-Albin var nice, med sin homie som sjöng stämmor och grejer. "Det här är så otroligt homosexuellt och samtidigt så otroligt heterosexuellt!" sa jag. idk vad jag menar med det.
-Annas var väl okej, Stella och Robert gillade den, men meh. Tråååkigt.
 
Sen vilade vi ännu mer för vi är töntar, men ikväll har vi bakat lussebullar! De var jättejättegoda! Seriöst de var så gooooda vi åt tre var. Vi tog oss igenom motgångar som att vi inte hade tillräckligt mycket mjöl och sånt, lyssnade på bra låtar och var glada. Vi har faktiskt varit glada hela dagen förutom när jag läste harry potter och Emma Black flippade ur. Jag har undrat när hon ska göra det, men det blev idag. Stackars henne. Men det är typ det som har hänt idag, lussebullar och så mycket bättre, så nu ska vi sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0