I change my mind daily

Rubriklåt: I know this med Laleh, som jag lyssnade på när jag skrev förra "inlägget" för då vare florence och laleh som gällde
(ja två inlägg på rad, läs nedan för kul grejs! det är faktiskt ganska kul)
 
Hallå från Lund! jag sitter i soffan och känner mig just nu som ett spån, för jag insåg att jag inte ska på fest i malmö imorgon, utan i lund! Det är ju myyyycket enklare! Och ja, hit kom jag igår, efter en oerhört tråkig tågresa. Jag hade inte ens internet, tragiskt vare. Men jag kom hit och pappa mötte mig, så vi gick hem till lägenheten med en stor orkester som spelade Nanne Grönvall i bakgrunden. Grönwall? Eller kanske Gröhnvall? Inte fan vet väl jag! Vi satt hursomhelst sen och pratade lite alla tre, om typ vad som hänt och ska hända och sånt, och om min lägenhetsförsäljning! Vi har en mäklare nu! (Ja, Alex, du får hemnet-länken så fort den finns, jag lovar!) Sen gick de och la sig och jag tittade på youtube och kände olika känslor som jag gör, och somnade inte på hundratusen år såklart.
 
Så idag sov jag, efter äggfrukost såklart, och sen har det varit en bra dag. Vi åt kebablunch (det var orimligt mycket mat!), jag fick bubbelplast att poppa, deras soffbord kom äntligen fram (de har kört med en bricka på lådor nu i några månader, så det här är lyx!) och plötsligt dök både mormor och Sara upp för fika. Mamma hade köpt semlor och vi åt dem och pratade om Saras bröllop och dess viktiga färgtema, åt vilket håll knudan ligger (det var ett torg tydligen), konserter jag vill gå på och en massa annat jox. Och jag har skrivit grejs och sjungit knäppa låtar med Sara, och nu ska jag åka till lilla och krama sönder henne! Sönder ska jag krama!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0