Men jag gör det ba för pengarnananana, banken, jag ser bara diamonds

Rubriklåt: Puss & kram med Daniela Rathana, such a goddamn bop men också...jag tror den handlar om prostitution? och det känns ju inte så bra...men den är bra ändå!
 
Hallå från hostaren! Fast jag hostar liiite mindre idag, tror jag. Stella hävdar det åtminstone. Och nä vi lämnade inte hememt igår, men det var åtminstone mello! Vi åt maxmat och livetwittrade som man bör, och här är mina mellotankar:
-Ett tjejband, mums! som dessutom inte var mjäkiga! så ska mam hare!
-oooch en transkvinna! då fucking mår man! Twitter tappade det, med all rätt.
-Eva! Min drottning Eva Rydberg slaktade allt! Vill hylla henne för evigt <3
-Vill dock o-hylla alla som gillade john töntvik. kräkvik sa jag igår men det var lite överdrivet kände jag nu.
 
Så, det var väl det som hände, och sen på natten gick vi lite system-loss som ni såg. Det måste man göra på nätterna ibland tycker jag. Stella tentapluggar dagarna i enda, jag försöker skriva och podd-researcha och hålla på, och nu ska vi gå ut för det har jag bestämt! Stella tog ett negativt test och allt. Jag ville inte spotta i ett till rör men vi tänker gå på hennes resultat och yoloa för det har gått nio fakking dagar. Det är vi värda. Så, lite mellotankar fick ni nu, kul för någon säkert. Tänk vad mycket roligare det blir snart här i blågen när jag åker till skåne och hänger med människor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0