There may be lovers who hold out their hands, but they'll never love you like I can

Rubriklåt: Like I can med Sam Smith, som jag och MJ beltade ut i köket igår
Tilda: Haha saaame, också the knife-snutten men den fick jag lyssna på två gånger för att komma på det. Så fort vi hade spolat tillbaka sjöng jag med jättehögt och mamma och pappa förstod 0
 
Hallå ni! Nu har jag varit på fest jävlaridet och är såklart så trött att jag knappt kan formulera en tanke. Har seriöst haft så många dumma tankar det senaste dygnet ni anar inte. Men fest var jag på, hos Lo och MJ! Ni ba "vänta vilka?" men jag tror ni vet vem Lo är, iaf om jag säger louise istället. MJ är hens sambo och vi firade både hens fölsedag och att de flyttat ihop. Så drömigt det vaaar! Nästan det första som hände var att Moltas hälsade med "jag följer dig på twitter men vet inte om du följer mig?" vilket är kul för det är exakt vad jag skulle säga till honom. Jag åt goda kakor och skrattade åt Lo som hävdade att hen hade begränsat mängden taylor-låtar på festen (det gick måttligt bra med den begränsningen), gjorde tipspromenad om deras förhållande och livet var så mysligt. Jag och Madde fick äntligen träffas och prata om blindhet vs autism (det finns så myckeeeet där!) och Melissa Horn, jag och Moltas bondade om country (jag tipsade tre personer vid olika tillfällen om adeem the artist lol), jag och Alex (inte ledis-Alex alltså utan hen som var med på skrivkursen jag ledde) pratade om criminal minds och symbios-vänskaper och Lo fyllde i Keylas tatueringar med pennor för det var rimligt tyckte hen. Jag pratade öppet om att vara ett system i olika sammanhang vilket var så jävla coolt och efter mina och Alexs långa samtal hamnade jag i köket med MJ och hens kompis Kian. Då sjöng vi Sam Smith som jag sa, de sjöng en musikallåt eller vad det var till allas förfäran och glädje och sen beltade vi tre ut ring of keys från funhome. Ändå att sjunga en butch-anthem och ha klänning på sig, det kändes starkt. Jag och nämnda Kian pratade en massa engelska och sen var klockan plötsligt 01, så jag fick ringa efter förälder-hämtning och gå hem. Tråkigt ju, men så otroligt mysigt med en massa queers! Ickebinära flator äger hela världen these are the true facts.
 
Idag vaknade vi alla ganska sent och efter en stund åkte jag och mamma till min gamla lägenhet. Hur konstigt att åka dit och ringa på? Och så ser allt annorlunda ut fast också samma! Vi pratade om visningar och fotograferingar och sånt man gör när man säljer lägenheter, så nu är hyresgäst-Frida med på noterna osv. Och nu är jag i lägenheten och har ätit fläskpannkaka (!) och snart kommer Anna och Robert vilket är: hype! men jag är så trött är jag ens en person :( eh nej factually I am not one person men det var inte det jag meeenade! Anyway, vi ses imorgon, på tåget eller hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0