There's no such thing as good grief, sleep with you in a sex dream

Rubriklåt: Good grief med Hayley Williams, för jag såg en jättebra intervju / konversation med henne igår och tänkte på den här fina låten, och också stelaste att ha sexdrömmar om sitt ex? tror inte jag har haft det, eller jo förresten nevermind
 
Hallå gänget jag är heeeemma! Älskar mitt hem så ni vet. Det tog ju ett bra tag att komma hem, så jag fick möta min tjejbo i Kista och springa till hennes tandis-tid. Det gick jättefort där och vi stapplade hem, eller i alla fall jag för jag var så trött, och såg ohyggligt många avsnitt av alla mot alla. Vi fick därifrån tre starka citat (okej bara två var därifrån men ändån) som jag vill bjuda på: "gurkor är kinderägg för bögar", "kasus går lättare ner med konjak" och "det luktar lönnsirap om hakkorset". Vill ha samtliga på en vägg och förstår inte vad något av det betyder. På kvällen åt vi även choklad och lyssnade på ett eminent avsnitt av vad blir det för mord, eller själva mordet var i alla fall eminent (as murders go liksom), och jag somnade ish i tid.
 
Idag har jag såklart sovit och vilat en jävla massa. Det kunde ni väl ana kände jag. Vi har ätit mat från kycklingstället, kramats, skrattat, hängt med katterna och haft det mysligt som man ska. Älskar att vara hemma för då kan man ligga ner nästan jämt och då mår man ju riktigt jävla jävelbra ändå. Folk som går upp och sen inte lägger sig igen förrän på kvällen I do not trust you. Förutom kanske team osby ni har gjort er förtjänta av lite trust ändå. Alla andra: ni är galna. Men nu är det läggdags hävdar Stellabella, så jag ska väl acceptera detta och försöka sova. Ändå peppad på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0