We're not where we thought we'd be

Rubriklåt: Good God med Maria Mena, en riktigt bra låt som vi hörde för en stund sen. Lite konstig rubrik kanske, men när man sjunger den raden känns det verkligen som en sånguppvärmning och det är kul.
 
Hallå gänget! Nu ska jag sova, men såklart blåga först om denna låååånga dag! Jag vaknade osunt tidigt efter ett par timmars sömn, men jag fick äggröra på rostat bröd och den var fucking perfekt så det var ändå okej. onna jobbade och jag chillade och skrev lite, och sen åkte vi till hennes terapi. Jag skulle vara med och typ...bidra med mitt perspektiv. Det var kul och riktigt svårt, och nu mobbar hon mig för att jag charmade terapeuten. Det var inte meeeningen! "det är inte mitt fel att jag är så jävla betagande" kan jag ha sagt till Onna sen lol.
 
Men sen jävlar, sen kom Tova! Och alltså, Tova. Hon...är ju verkligen jag? Vem okejade detta undrar jag? Fast hon gillar inte choklad så kanske inte. Detta är alltså en annan blind tjeja som vi har känt fast inte känt i flera år och nu träffade jag henne äntligen. Hon kan dock osunt (!) mycket om skamkalas, så hon känner mig obehagligt väl. Hon droppade en massa referenser till skamkalas som jag inte själv tog lol. Men vi hade det så mysligt! Vi åt onnas eminenta kycklingpasta och pratade om till exempel fanfictions, hur man fattar att man har en läggning, läskiga / äckliga ljud, spellisteregler, de bästa tonarterna, musik på konstiga språk och en jävla massa annat. Så jääävla mysig kväll! Och vi fick gott te och onnas goda hallongrottor så jag mådde fan bra. Och nu måste den här kroppen fan sova! Kommer det gå? Igår gick det fan sådär kan jag säga men man kan ju hoppas. Ses hemma imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0