And now my future gleams with colors bold and bright, in a home that's filled with love and hope and a life that just feels right

Rubriklåt: Flowers med Marina, som vi lyssnade på när vi fixade mat och den är så jävla fin
 
Hallå från sängen! Jag ska sova alldeles snart, men vill såklart säga hej till mitt blogg-gäng. Idag har väl inte varit en superspännande dag, kan jag inte säga, men helt okej. Stella har skolat och jag sov såklart, och sen lyssnade vi på poddar och kramades massor. Kramas med min tjejbo=bästa jag vet. Vi la upp avsnitt 2 av podden (iiii!) och alltså podden är det bästa jag vet! Den gör mig så orimligt glad <3 vill spendera all min tid med den! Den, bokskriv och kramar. Det är typ det.
 
På kvällen lagade vi korvstråg och vi lärde oss äntligen hantera lökhackaren satisfactorily. Bäst ju! Vi åt denna och sen skulle vi kolla på mushmushmush (sveriges mästerkock), som började idag...trodde vi. Vi såg första avsnittet och sen fortsatte det, det fanns tydligen tre avsnitt lol. Vi är mycket hype och gillar hittills gayboy (ännu ej bekräftat gay men det behövs knappast), jättelånga mannen och bebis-adam. Detta skriver jag bara för min egen skull ifall jag undrar senare. Men det sjukaste jag hört hände i slutet: De spelade live tomorrow, men inte med laleh utan med lena fucking ph från så mycket bättre 2011! Ursäkta förlåt men varför och vem hittade den och vaaaarför? Jag kan genuint inte släppa detta för liksom varför kommer ens musikläggarna ihåg den tolkningen? Ingen borde! Men ja, sen ringde Lilla och vi pratade om hennes otroligt kaotiska liv. Det var en saga kan man säga, men förvånad är jag inte. Mest trött. Också bokstavligen, så jag ska sova nu. Godnatt hörni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0