Dra upp ditt nattlinne, sätt dig på mitt ansikte

Rubriklåt: 4 h med Silvana Imam, fricky och jireel, den objektivt mest lebbsexiga låten fast det är två män med på den det makar ingen sense
 
Hallå gänget! Nu har jag fått bort all ångest jag känt det senaste dygnet, så nu kan jag blåga om igår, och då var onna här! Vi hade köpt chokladtårta från tårtstället i kista, för det måste man ju, och det var dags för lesbiskt häng. Vi skulle ha gått på lesbisk fest igår nämligen, men corona pajar allllt, så vi åt tårta och såg lesbisk serie istället. Ligga, heter serien, och handlar om två flat-bästisar och att den ena ska komma över sitt ex med att ligga runt. Den var oerhört cringe (det visste jag att den skulle vara men ändån) och slutet var fullständigt batshit, men så kul att den finns och många starka gay vibes hade den. Och på 8 avsnitt var det 7 män som hade speaking roles, hur sjukt? Ingen man återkom i mer än en scen! Har detta någonsin hänt jag vet på riktigt inte? Ändå en upplevelse. Jag och Onna diskuterade vilka vi helst skulle ligga med i serien och vilka vi verkligen skulle säga big no no till, vi funderade på vad som skulle hända om vi dejtade vårt exs terapeut (detta hände i serien) och skrattade mycket såklart.
 
När serien tog slut (serri sjukaste slutet) lyssnade vi på en massa lesbisk musik (mycket gitarrbrudar fanns det där) och pratade om hur man tar upp saker man inte kan formulera alls, tåg på verandan (en konstig rad i rubriklåten), vad vi skulle jobba med om vi var hästar (det var mest jag och Stella som spårade om det) och annat trams, och sen åt vi svingod fläskfilé med bollar. Då mår man ju! Nä, varken jag eller Stella mådde så bra, så när Onna hade åkt hem försökte vi göra så lite som möjligt. Jag orkade inte ens tömma kattlådor lol. Vi sov otroligt mycket, och idag har vi lyssnat igenom avsnitt 2 av podden (som är riktigt bra!), ätit mer tårta och haft det bra. Och nu ska jag researcha till avsnitt 3 så det stänker om det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0