Försöker dölja mina känslor med en basgång, möter andras läppar fast på avstånd

Rubriklåt: Glad då med södra station, för att Tilda föreslog den när jag inte kom på någon låt att ha, men också en bra låt
 
Hej och hallå! Det var två dagar sen sist, och jag har inte gått ut. Väl kämpat Emma! Men jag har gjort annat och annat har hänt, typ, och här är några såna saker:
-Sååå ni vet mina gamla karaktärer och fanfics? Jag har skrivit nya saker om dem. That's a thing. Och det är jättemysigt och kul och märkligt! Allt skriv är bra skriv tror jag? Att bara liksom påminna mig själv om att jag kan få ord att fastna på sidor är ju lite coolt.
-En fotograf var här och tog bilder på Stellabella för hon var med i en artikel om äckliga par på tinder. Så hon fick ladda ner tinder och ta bilder när hon tindrade, eller ja på hennes tinderprofil, annars hade man ju sett folk. Rimligt, men ärligt talat blev det mest bilder på Ester. Hon var en bra fotomodell.
-Vi har spelat in första avsnittet av vår podd! Det var svårt, men också kul, och nu har Stella preppat så mycket för avsnitt två att jag nästan blir lite rädd för henne. Att podda med en ravenclaw är också en upplevelse.
-Jag har också googlat en massa till podden och lyssnat på queera artister för det är ju för fan livet.
-Jag såg äntligen klart nashville, så nu har jag inlett min mentalist-binge! Det är så bra med den serien, för det mesta är inte så relevant, det bara liksom flyter. Och jag vet hur det slutar så jag måste inte oroa mig.
-Nä, det var väl det hörni. Jag måste verkligen gå ut ur lägenheten snart så ni får höra något från mig som åtminstone är liiite intressant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0