Give me to the night, give me to the ages, take me away

Rubriklåt: Give me to the night med unto others, en riktig banger som jag lyssnat mycket på det senaste året och som jag och Robert vibeade till
 
Hallå och gott nytt år! Under detta ligger mastodontlistan, så om ni är crazy kan ni läsa den, annars kan ni unna er att inte. Och jag har firat nyår med mina bästa! Stella såklart, men också team osby och lilla. Så gosligt! Vi började med att alla mobbade mig (jag kanske råkade säga "uträtta arbetskraft") och sen åt vi förrätt vilket var chips med rom-röra. Så gott! Vi skickade runt allt i "flöde" och lyssnade på musik och babblade, och efter riktigt bra samarbete mellan robert och stella åt vi extra gott kött med gallerpotatis och såser. mummms! Vi pratade om kalla sång-ljud (omöjligt att förklara), blindskvaller såklart (och annat skvaller också) och annat trams, och sen var det på spåret! Såklart såg vi det på nyårsafton vadå då? Ina Lundström var med (Stella har nog fortfarande inte återhämtat sig), jag kunde ingenting och hävdar fortfarande att Sara Parkman låtar som bleka greven från månen går med långa ben. Det gör hon och Stella håller med vilket gör henne amazing.
 
Vi åt svingod chokladmousse med hallon och vinbär (!) och mindes bra saker från 2021, alla knäppa häng vi haft och att det inte har varit sååå mörkt ändå. Vi skålade in tolvslaget på balkongen som man ska, pratade mycket om vitaminer och vad de ska vara bra för (jag visste typ inte att folk tog vitaminer de inte fått av vården? jag är i chock?) och säkert musik, tills alla var för trötta och vi sov. Men en annan sak jag inte fattar: Att folk ringer varandra på tolvslaget? Jag förstår verkligen inte? Många är på fest eller med vänner på andra sätt, så varför ringa? "man vill önska gott nytt år" I guess, men det kan man väl göra dagen efter? ja jag fattar att jag har fel men jag fattar inte lol!
 
Idag åt vi frukost, lyssnade på konstiga reklamer på radio och umgicks, och sen åkte vi hem. Här har vi sovit som stockar hela eftermiddagen och nu är pappa och stella ute och kör, men lär snart återvända med pizza. Vi ses och låt 2022 bli ett bra år dammit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0