Here's to the feeling of failure, ah the rush when you made a fool of yourself

Rubriklåt: Failure med Annika Norlin, från veckans cirkelskiva (som alltså är correspondence med henne och jens lekman)
 
Hej och hallå! Sista inlägget från Lund nu thank god, imorgon åker jag hem. Och igår på kvällen åt vi pizza och tittade på harry potter-grejen som gjorts nu. Det var många känslor, men mest "fan vad konstigt det är att hp finns hörni" typ. Jag vet inte den var välgjord och fint att se gamla bloopers.
 
Idag har mycket hänt, men först sov vi som stockar på förmiddagen som töntar. Men sen kom Sara och Benjamin och vi åt sopp-lunch och babblade och tramsade, men när de skulle spela ett töntigt escape room-spel gick jag och Stellabella iväg för att träffa Skogis! Vi satte oss på ramklints och åt goood chokladtårta och pladdrade om våra familjer på julen, att vi faktiskt har klarat oss bra och ja, jag frågade Stella om det var nåt annat men det var mest det. När ramklints stängde gick vi till botulfs ("jag kan ju inte komma till Lund utan att komma hem!") och där åt vi lyckokakor som Skogis hade i sin handväska (jag älskar henne!) och drack vin / öl / cola. Vi pratade om heterosex och svarade på Stellas frågor om hur kukar funkar och mina om hur sexställningar funkar, mindes sjuka par Skogis haft att göra med och tjejer som ghostat oss. Det var så jävla kul och härligt att gasta opassande grejer med dem in public! <3
 
Sen kom vi hem och de hade slutat sitt spel, så vi åt indisk mat (med bröd, det fanns bröd! det var en grej) och spelade spel. Stella blev väldigt engagerad ("Emma jag har många bröder! Jag måste mörda någon när jag spelar!") och jag och benjamin höll på och kämpade men to no avail. Det var mycket kul och när de gått tittade vi på bake off och la in lite kontakter i min telefon för det är viktigt. Så nu har jag...kanske tio? Vad vet jag. Och nu ska vi snart sova för vi ska upp tidigt. Men just det, jag ska skriva Roberts visdomsord som jag glömde, "om man har ett gemensamt facebook-konto ska man räkna med att ens barn byter namn!" Och vet ni vad, det har ni rätt i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0