Jag lärde mig krypa, lärde mig gå, jag lärde mig springa ifrån platsen jag kommer ifrån

Rubriklåt: Kullaviks hamn med Alice B, från veckans cirkelskiva och en så orimligt vacker låt
Tilda: Haha, störiga bröder ska man ha. Stella har ju fem så har börjat lära mig
 
Hallå ni, här ligger vi och Stella är på väg in i sov-landet. Det ska jag också vara snart men det är ju inte en otroligt sen natt utan ett blogginlägg om ingenting! Idag har varit en goslig liten dag, som för mig började med att Stella sa "vi har ingen lunch hemma, kan vi köpa pizza?" det kunde vi tyckte vi, så det gjorde vi och det var mycket gott. Stella skolade lite mer och jag la upp podd (iiiii!) och lyssnade på cirkelskiva och pågick, och på kvällen lagade Stella en mycket god paj. Hon är fucking drottning av paj bara så ni vet. Så den var orimligt god såklart och sen har jag tittat en massa på the mentalist. Det lät typ såhär:
Jag: Neeej, någon har kidnappat patric!
Stella: Taskigt!
Jag: Ja, det är av nån gäri som är helt psycho i huvet!
Stella: nice!
...hon är inte så rimlig men hon gillar psycho gäris. Jag var i och för sig inte så rimlig innan idag heller. Då lät det såhär:
Stella: Tänk att du har bröst och så är du ihop med mig, som också har bröst!
Jag (sjunger): fyra bröst och en coca cola...
Starkt sjunget, emma. Jag är en rolig person. Sen har vi hypat podden allmänt idag, för vi älskar vår lilla podd-bebis så otroligt mycket. Nä vad fan, har det hänt nåt mer idag? Det verkar inte så, nej. Men lite knäppheter från oss fick ni i alla fall. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0