Och han kanske svarar att du är ute och cyklar, han kanske säger att du borde nyktra till och det är ju inte så kul

Rubriklåt: Det är farligt att prata med Jenny Almsenius, för jag har nynnat på den mycket i huvet lately och vi lyssnar på en annan jenny-låt nu
 
Hallå gänget! Det är dag! Eller kväll eller nåt k bry men det är inte mitt i supernatten iaf! Det är mest för att jag inte orkade blogga mitt i supernatten igår. Och jodå, vi tog oss ut igår! Inte förrän på kvällen, men ändån! Vi åkte till solna för där fanns det ett hemköp. Varför är hemköp så viktigt då? Jo för vi ville ha hallon- och päronsoda och det finns inte på ica eller coop! Så det var hela vårt mål, men vi åt också middag och hade intensiva samtal om hur mycket budskap böcker ska ha och om det är rimligt eller orimligt att skriva böcker utan att vilja förmedla något. Det är ganska svårt att bestämma, kom vi väl fram till, men Stellas opappa borde inte ha skrivit några böcker öht konstaterade vi. Blärk. Men vi köpte läsken och lite annat, och på vägen hem stod husby kyrka-folk och delade ut gratis våfflor! Så vi stod där och åt våffla och pratade med de jättehypiga personerna där, vilket var hur fint som helst och våfflorna var så gooooda. Stella välte dock hela min första så jag fick en ny. Väl kämpat av henne.
 
Sen kom vi hem och såg på spåret! Jag var ett jävla geni, typ såhär:
Jag: Kanske båstad?
Ledtrådarna fortsätter: Du kan stå utvisad i ortens inledning...
Jag: Jaha men man kan inte vara utvisad i ett bå!
...nej, Emma, men kanske i ett bås? Du är för fan dum i hela huvet. Men vi fick åtminstone 30 poäng, så det var inte helt förjävligt, och sen såg vi alla mot alla och hade en bra tid medans jag skrev med Tilda om idolvinnare / tvåor och hur man inte märker att någon är bi när hen sjunger "I wanna kiss a girl, I wanna kiss a boy"...det är ändå starkt jobbat av henne att missa tycker jag. Och idag, ja vad har hänt idag? Inget, såklart, förutom att Stella just nu ringer polisen för hon är en såkallat bra medmänniska. Så nej det har inte hänt oss någonting obs! Bara någon helt annan som vi inte känner. Polisen har väldigt lång kötid vill jag berätta, men päronsoda är väldigt gott vill jag också berätta. Och våfflor från kyrkor, var avundsjuka tack. Så, det var allt från mig, ha det bra gänget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0