We go to the pub, and I order chocolate cake

Rubriklåt: Thank you med big fox, från veckans cirkelskiva och dessutom en omtvistad textrad, för onna hävdar att den går "we go to the park...". Det går inte att kolla upp heller för hon är så okänd. Jag tror jag har rätt.
 
Hallå från vårt kassa dygn! Vi ska sova nu, men först ska jag blogga, och jag vaknade av att min telefon fick för sig att ringa. Det var Linus som hade lite kaos i sitt life som vi pratade om. Så då var jag pigg och upprörd, men jag la mig för att krama min tjeja lite, och...sen var klockan 15:30. huuuur händer det :(
 
Men vi släpade oss upp, tittade på hela england bakar och sen handlade vi diverse viktiga saker...typ som glass. Vi åt kyckling och pommes och tittade på på spåret, och ina vannnnn! De kommer vidare iiiiii! Vi åt texas pekan-glass (har varit sugen på det jättelänge!), jag lyssnade på ny country med braaa fioler och konstig experimentell rock om certralin, och det var nog den här dagen? Nej just det lol vi spelade ju in en podd! Avsnitt 2 är nu inspelat och det var riktigt bra, med spektakulär ledning av podd-drottningen Stella. I bow down kan jag lugnt säga. Så det var en liten hälsning från mig, nu ska vi sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0