Bengan, biggan och bilden

Hallå från tröttaste emman som någonsin tröttat! Jag är helt utmattad men ska berätta om min långa och svinbra uppsala-dag igår. Jag åkte hemifrån vid elva och tog mig till uppsala där Agnes väntade. Aaaagnes! Jag tror seriöst inte att jag har träffat henne sen 2017? 2017! Vem var jag ens 2017? En helt annan person men också samma person. Det är så sjukt, för på ett sätt vet vi 0 om varandras liv och på ett annat sätt känner vi varandras cores. Vi satte oss först på ett lunchplace så agnes fick äta och vi babblade om allt vi kunde komma på. Typ complaining friends, folk som inte tar ansvar för gruppens energi och sånt. Vi satt vid ån och "felt the water...with our eyes and ears!" och sen skulle vi hitta ett café. Agnes föreslog några olika och till slut storken, och jag flippade ur för storken är med i saker ingen ser! Vi såg den gröna soffan i det innersta rummet! De hade dessutom en amazing banan- och chokladbrownie, då mår man fan! Den var amazing! Vi diskuterade chicklit, cansel culture och musikgenrer som inte finns men som verkligen borde finnas, och för att avsluta vår dag gick vi till en uteservering och drack vin och pratade om hur sjukt högstadiet var. Det var det verkligen! Vi minns allt annorlunda också så vi måste hela tiden fundera på vad som är sant och vad som är våra hjärnor.
 
Linus kom och mötte upp mig och vi lämnade Agnes och gick till max. Där åt vi middag och diskuterade vilken partiledare som är snyggast (han hade otroligt fel!) och sen gick vi till dog bar. Ja alltså jag var på väldigt många ställen i uppsala det är lite av ett tema. På dog bar hade vi det åtminstone svintrevligt och ställde mello-frågor till varandra (jag var värdelös och Linus var kingen, föga oväntat) och jag förfasade mig över att han kan 0 musi. Seriöst han hade inte hört piano man! Finns det en enda människa som inte har hört piano man? Ja, tydligen! Det var många andra låtar han inte hade hört, så alltså det är problematiskt. Efter att jag försökt och misslyckats med att käfta med killarna bakom oss om elliot rodger (de trodde inte att tjejer visste vem han var) gick vi vidare till shotluckan, och alltså shotluckan forever! Vi drack goda shots och till slut våra klassiker från förr, som var lika goda som vi mindes dem! Vi blev helt lyriska, framför allt Linus. Och då kom Linus kompis och vi gjorde en shot-tävling! Det är tydligen nån grej med att man dricka tre (svaga) shots och snurrar mellan dem. Det var lit! Men svårt lol.
 
Vi gick till vårt sista ställe för kvällen, en lite för högljudd bar, och där kom rubriken till. Jag berättade en story för att kolla om Linus tyckte att det var rimligt, vilket han sjukt nog tyckte, och därför diskuterade vi hur mycket intentioner spelar roll och vad som är ett hot vs en utsträckt hand. Det blev ganska hetskt, men på ett kul sätt, och efter ett glas där åkte jag hem. Det var läskigt, för jag visste inte om jag skulle få ledsagning eller inte, men Christer kom och räddade mig. Han är en av de bättre ledsagarna och vi hann prata om bruce, psykmeds och ukrainsk folkmusik innan min tunnelbana kom. Ändå bra slut på denna lååånga dag. Så där slutar jag inlägget, ses senare ikväll så får ni höra om idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0