But you could never hold me, you like me better in your head

Bloggen fucking funkar! For now anyway. Så här är alla inlägg som jag, sjuk som jag är, skrivit i word så länge. Så inte bara detta alltså utan det finns fler.
 

Rubriklåt: Dream girl evil med Florence + the machine, en av de nya låtarna som vi lyssnade på igår. Så random att det blev den som blev den första blogglåten från nya skivan kände jag nu

(Skrivet mitt i natten mellan söndag och måndag)

 

Ännu ett blogginlägg utan blogg. Undrar hur många det blir? Imorgon är det ju måndag, då borde de har mer personal som kan försöka fixa det…right? Jag kan typ inte formulera hur läskigt det är att det inte funkar, detta har literally aldrig hänt förut. Tänk om ni inte kommer läsa de här inläggen alls? Stackars er fem läsare i så fall!

 

Men om vi ska låtsas att det här kommer publiceras någon jävla gång (ja jag tycker synd om mig själv fuck you!) så kan jag berätta om resten av min helg. Igår (lördag) efter mitt senaste ”inlägg” åt vi carbonara och spelade in ett poddavsnitt. Det var väl…ett okej avsnitt, tror jag, men jag har inte ört det än så jag vet inte. Sen åt vi jordgubbar med vanilj-grädde (Stella häller hundra kilo vaniljsocker i grädden och det gör henne väldigt valid) tittade på nånting säkert, dude jag kommer inte ihåg. Men idag kommer jag ihåg och fan vad jag har solat idag! Har stekt mig på balkongen i flera timmar, men inte bränt mig, what up jag är en vuxen person som smörjer in mig.

 

På kvällen åkte vi till Kista och där pantade vi hundra burkar, handlade och åt pizzamiddag i den otroligt omysiga food courten. Men satan vilken god pizza de har där det är inte rimligt ens. Och nu har jag plöjt en bok så snabbt jag kunde, för den var seriöst jobbig, och nu ska jag sova. Stella sov-andas och småsnarkar bredvid mig och Sherlock sover som en sten på sitt ställe (eller stele som vi säger) vid mina fötter. Så allt är som det ska här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0