Freedom's overrated, guess I underestimated the truth...and you

Rubriklåt: Waxahachie med Jack Ingram, Miranda Lambert & Jon Randall, från veckans cirkelskiva och en bra låt när det är svinvarmt
 
What up från värmen! Här sitter jag i soffan och ska snart gå och lägga mig, för jag måste vakna imorgon. Alltså det måste man ju varje dag såklart men jag menar att jag måste vakna tidigt och det är ju läskigt. Men det kommer nog ordna sig och sånt så jag ska sova när torktumlaren är klar (för den måste köras två gånger). Och idag har väl varit okej, förra inlägget till trots. Jag sov och läste och allt sånt jag gör, och på eftermiddagen pratade jag med Robert. Han berättade om sina quiz-äventyr och vi diskuterade olika musikquiz-typer och att folk inte kan allt de borde kunna, nya projekt vi tänker starta och att rasister tror att samhället är pk medans pk-folk tror att samhället är rasistiskt. Fast det är lite kul, för jag känner fan inte att jag är pk for shit. Jag säger ju helt sjuka grejer heeela tiden! Det skulle de tänkt på, de imaginära rasisterna i mitt huvud. Men hjälp tänk så hade man alters som var rasister? Hur skulle man ens hantera det?
 
Anyway...Stella kom hem och var ledsen pga värmen, jag pratade med Lilla om livet eller nåt (inte vet väl jag) och på kvällen åt vi kit-pizza och var båda lite hängiga här hemma. Tur då att Stella köpte plockgodis så vi hade något glatt i livet lol. Vi muntrade upp oss med bra flashbackavsnitt och att spela konstiga låtar för varandra, och nu sover hon och jag ska också göra det. Hoppas att jag somnar så jag kan vakna. Jag vet att jag oftast har vaknätter när jag faktiskt ska vakna dagen efter, så jag är ganska rädd för att ha en sån. Hoppas att jag har sovit när ni läser detta (om ni inte är vakna nu och läser that is)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0