Jag följer mitt hjärta och det leder mig till dig

Rubriklåt: Det är så enkelt med Shirley clamp, för alltså det är så absurt att hon spelade den! Jag utbrasst seriöst "nähä!" jättehögt när hon sa det.
 
Hallå från lilla soffan! Här sitter jag och lyssnar på unbitten och har det bra i allmänhet fast det är svinkallt idag. Det är ganska rude in my opinion. Men igår var det varmt som fan (väder borde inte funka så) och efter blogget gick vi för att familjen skulle dricka afternoon tea på alice och katten. Men de hade stängt de jävlarna! Så vi irrade runt och landade på stenugnsbageriet där vi åt märkliga kakor, Sara drack combucha (både mamma och pappa ropade att det luktade skit, ikoner) och vi pratade om bröllopsplanering och sånt. Det är så mycket att tänka på!
 
 Och sen, efter lite vila, kom Annoushka! Vi fick blindkackla riktigt ordentligt och äta kött med gallerpotatis, men sen var det dags! Vi gick till stadsparken med mamma och träffade hennes kompis, för vi skulle se Shirley Claaamp! Drömmen för fan! Och alllltså hon är så bra herregud. Hon körde några gamla, ett gäng covers och annat sånt och framför allt var hon så rolig. Det bästa var att hon berättade om när hon inte fick sjunga på sin pianists bröllop och han hade sagt att hennes röst inte passade i kyrkan. "Säger man så till en människa som lever?" nej man gör ju inte det! Ska använda det uttrycket alltid. Vi fick en konstig version av en kväll i juni och en massa annat trams och alltså åh hon var så braaa! Jag är så glad för det! Vi gick hem under mycket skratt åt Paris och sånt trams och undvikande av hundbajs för nån sjuk jävel hade låtit sin hund bajsa mitt på trotoaren och bara låtit det vara så. Vem gör sååå? Men ja, vi hängde lite här och sen när hon åkt drällde jag och tittade på videos säkert jag kommer inte ihåg. Och idag har jag sovit nästan hela dagen, för det behööövde jag, men snart blir det mer grejer som händer. Ses imorgon på tåget tror jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0