Now at fifteen some people are grown up, have minds of their own, but me I was a child

Rubriklåt: Last night bus med hello saferide, mest för att jag träffade Skogis som älskar Annika och jag kom inte på nåt annat lol
 
Hallå hej jag är på absoluta randen av sömn, så jag ska blogga snabbt om denna dag. Men vilken dag det var! För jag träffade skogiiis! Vi sågs i Kista och äntligen provade jag mitt lokala sunkhak, en engelsk pub. Och så jävla bra det var! Riktigt sunkigt men med goda burgare och gott vin (iaf det vita, det röda var sådär). Men såklart var det viktigaste skogishänget och vad bra vi hade det! Vi catchade up om saker som hänt såklart, bondade om att aldrig kunna släppa nånting, skrattade åt saker vi själva sagt men som vi glömt, blev chockade av hur liten världen är (det var sjukt i hela huvet) och gick igenom lite relationsproblem. Mycket bra tider och jag älskar henne så mycket!
 
Jag kom hem och jag och Stella lyssnade på nya flashback (jag började gråta...stabil tjej är jag! det var inte en sorglig podd ens vad fan), åt broccolisoppa och skrattade en massa för det är det vi gör. Och jag researchade som fan hela kvällen och är så otroligt taggad på nästa avsnitt, fan vad jag älskar podden hörni. Men jag älskar också sömn, så nu måste jag fan sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0