Nu jag letar efter highlights, vill ba glittra som i twilight

Rubriklåt: Highlights med Myra Granberg, en otrolig sommar-banger som jag sjöng med i när jag plockade igår. och alltså lol twilight-glittrande vill man inte ha
 
Hallå hej jag har inte tid egentligen. Pappa frågade precis om jag var redo att gå och jag ba lol nä. Men jag skriver jättefort okej! Och igår efter blogget åkte vi till Sara för lite fölsedagsfika. Mormor och Cia kom och Cia hade köpt presang till mig: bayleys och xante! Äntligen har jag lide sprit hemma! Vi satt i trädgården och pladdrade, jag drack te ur ett honest to god ölstop och livet var drömigt.
 
Sen efter fikan skulle jag äntligen plocka vinbär! Jag fick höra allt om benjamins formel1-spel och klättra runt i busken för att hitta alla bär, men det var kul och definitivt en utmaning eftersom deras buske växer svinkonstigt. De måste ta bättre hand om den. Men det blev inte jättemånga bär tyvärr, jag vill ha fleeera! Sen åkte jag hem hursomhelst och åt jättegoda biffar med mos. Jag åt jättemycket för det var seriöst så goooottttt. Och sen har jag mest drällt, varit svintrött, sovit och nu blire utflyyykt! Snabb-bloggande over...nä just det! Jag glömde berätta om en grej från krogbesöktet i söndags, att vi fick en shot gratis när vi betalade. Det är så de gör på balkan vilket liksom inte var krogens vibe. Det sjuka var också att shoten var god, det brukar de inte vara. så, klar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0